Groenlo vlog #4 - Yoga in de wijngaard en je eigen fruit plukken

Groenlo vlog #4 - Yoga in de wijngaard en je eigen fruit plukken

Als je wilt onthaasten, dan kun je hier in Groenlo prima terecht. In deze aflevering van Suus on Tour plukt Susan haar eigen fruit, proeft ze Achterhoekse wijn tussen de druivenranken en doet ze haar yoga-oefeningen in de buitenlucht.

Overnachten bij de Schepershof

Susan wordt in deze aflevering wakker in vakantiewoning Schepershof. Een boerderij die middenin een Achterhoekse wijngaard staat. Een stukje Toscane lijkt het wel, aan de rand van Groenlo. In de vakantiewoning kun je met 6 personen overnachten. Plek genoeg dus voor het hele gezin of voor vrienden en vriendinnen. Om de dag goed te beginnen heeft Susan een yogales geboekt bij Marion Werger.Pitchen en putten in Groenlo

De spieren zijn dankzij de yogasessie goed opgewarmd voor de volgende activiteit: pitch & putt. In Groenlo kun je 9 of 18 holes spelen. Met 9 holes ben je zo’n anderhalf uur bezig. Ga je voor 18 holes: dan sta je ongeveer tweeënhalf uur op de baan. Susan merkt dat dat golfen nog best moeilijk is en besluit haar geluk elders te beproeven. 

Schermafbeelding 2019-05-16 om 14.35.38.png


Boerderijwinkel, jammakerij en zelfpluk

Even verderop, in het buitengebied van Groenlo, is ze onderweg naar boerderij Groot Antink. Een boerderijwinkel, een jammaker, maar ook een fruitgaard waar je in het voorjaar en de zomer zelf fruit kunt plukken. Daarna gaat Susan weer terug naar Schepershof waar ze overnacht heeft, waar ze nu het wijndomein bekijkt. En hoe kun je zo’n wijndomein beter ervaren dan er in te gaan zitten en de wijn te proeven die ze maken? 

526954F4-183B-4690-ABE8-9F7CDCE6D43B.JPG

Vorden vlog #5 - Onthaasten bij Groot Okhorst en Free-wheelen rond Vorden

Groenlo vlog #3 - Een rondvaart met picknickmand op de Grolse gracht

Groenlo vlog #3 - Een rondvaart met picknickmand op de Grolse gracht